Antalyaspor - Beşiktaş / Süper Lig: Beşiktaş: 2 Antalyaspor: 0 (İlk yarı) - Spor ... : Kırmızı beyazlı ekip ilk yarıda bulduğu 3 golle ligde beşiktaş'ı vodafone park'ta yenen ilk takım oldu.. On sofascore livescore you can find all previous antalyaspor vs beşiktaş results sorted by their h2h matches. Kırmızı beyazlı ekip ilk yarıda bulduğu 3 golle ligde beşiktaş'ı vodafone park'ta yenen ilk takım oldu. Dakikada penaltıdan adem ljajic, 39. Dakikada rebocho'nun sol kanattan ceza sahasına ortasında lens topa kafayı vurdu. 81'de oyuna giren japon yıldız, 19 saniye sonra ilk golünü, 84'te ise frikikten ikinci golünü kaydetti.

Antalyaspor beşiktaş maç özeti kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu ve beşiktaş zorlu antalyaspor deplasmanından 3 puanla ayrıldı. Vida, lens (beşiktaş), amilton, doukara, doğukan (antalyaspor). Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 9. Karşılaşma öncesinde beşiktaş'ın 44, antalyaspor'un ise 30 puanı bulunuyor. Antalyaspor sol kanattan serbest vuruş kullanacak.

Antalyaspor, Beşiktaş maçına hazırlanıyor - Turizm Days
Antalyaspor, Beşiktaş maçına hazırlanıyor - Turizm Days from turizmdays.com
Ersin gökhan vida ruiz rıdvan atiba elneny lens ljajic caner boateng. Hakem bu pozisyonda arka direkte topla buluşan boyd'un elle. Beşiktaş maçı özeti haberimizde yer alacak. Süper lig cemil usta sezonu'nun 10'uncu haftasında antalyasporumuz, beşiktaş'ı konuk etti. Kritik mücadele de antalyaspor ile beşiktaş maçı 3 şubat pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi bülent yıldırım yönetecek. Haftasında antalyaspor sahasında beşiktaş'ı konuk etti. Haftasında antalyaspor ile deplasmanda karşılaşan beşiktaş, ilk yarıda bulduğu iki golle rakibini mağlup etti. Antalyaspor'da eto'o yerini serdar'a bıraktı.

Beşiktaş maç boyunca 59 orta yaparken tam 28 şut denemesinde bulundu.

Sakıb serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra topu alan el kabir orta yapmak. Antalyaspor beşiktaş maç özeti kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu ve beşiktaş zorlu antalyaspor deplasmanından 3 puanla ayrıldı. Dakikada penaltıdan adem ljajic, 39. On sofascore livescore you can find all previous antalyaspor vs beşiktaş results sorted by their h2h matches. Haftasında beşiktaş, antalyaspor'a konuk oldu. Kritik mücadele de antalyaspor ile beşiktaş maçı 3 şubat pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi bülent yıldırım yönetecek. Hakem bu pozisyonda arka direkte topla buluşan boyd'un elle. Dakikada kendi kalesine salih dursun, 82. Sofascore also provides the best way to follow the live score of this game with various sports features. Kaleci ferhat kaplan gole izin vermedi. Antalyaspor sol kanattan serbest vuruş kullanacak. Yeni sezonda mutlak şampiyonkluk hedefiyle başlayan beşiktaş, antalyaspor deplasmanında inanılmazı başardı. Konuk takımın teknik direktörü şenol güneş, yeni transfer shinji kagawa'yı da kadroya aldı.

Adem ljajic, dorukhan toköz, atiba hutchinson, salih dursun, shinji kagawa, shinji kagawa. Spor toto süper lig'in 25 haftasında lider beşiktaş, antalyaspor deplasmanına gitti. Beşiktaş, antalyaspor müsabakasına ersin destanoğlu, rosier, vida, n'sakala, welinton, de souza, ljajic, n'koudou, hutchinson, larin ve aboubakar ilk 11'iyle başladı. Konuk takımın teknik direktörü şenol güneş, yeni transfer shinji kagawa'yı da kadroya aldı. Beşiktaş, antalyaspor galibiyetiyle bu sezon deplasmanda ilk kez kazandı.

Antalyaspor, Beşiktaş Maçında Taraftardan Destek İstedi - Spor
Antalyaspor, Beşiktaş Maçında Taraftardan Destek İstedi - Spor from foto.haberler.com
Dakikada domagoj vida 11'de ise diaby ile farkı 2'ye çıkardı. Karşılaşma öncesinde beşiktaş'ın 44, antalyaspor'un ise 30 puanı bulunuyor. Yeni sezonda mutlak şampiyonkluk hedefiyle başlayan beşiktaş, antalyaspor deplasmanında inanılmazı başardı. Kaleci ferhat kaplan gole izin vermedi. Kariyerinde ilk kez beşiktaş'la bir lig maçında sahaya çıkan utku yediği 3 gol ile karşılaşmaya damga vurdu. Trabzonspor maçında sakatlanan rıdvan yılmaz'ın yerine n'sakala forma giyerken. Hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi. Süper lig cemil usta sezonu'nun 10'uncu haftasında antalyasporumuz, beşiktaş'ı konuk etti.

Antalyaspor beşiktaş maçı ile spor toto süper lig'de 20.

Quaresma ve talisca topun başında, kritik bir an olabilir. Sofascore also provides the best way to follow the live score of this game with various sports features. İşte antalya beşiktaş maçının geniş. Hakem bu pozisyonda arka direkte topla buluşan boyd'un elle. Haftasında antalyaspor sahasında beşiktaş'ı konuk etti. On sofascore livescore you can find all previous antalyaspor vs beşiktaş results sorted by their h2h matches. ''antalyaspor beşiktaş maçı özeti'' ve ''antalya beşiktaş skor kaç kaç bitti?'' gibi detaylara buradan ulaşabilirsiniz. 1' antalyaspor ilk dakikalarda savunmadan veysel'in uzun oynadığı toplarla çıkmaya çalışıyor. Dakikada penaltıdan adem ljajic, 39. Beşiktaş'a rakibi karşısında galibiyeti getiren golleri 30. Beşiktaş, antalyaspor müsabakasına ersin destanoğlu, rosier, vida, n'sakala, welinton, de souza, ljajic, n'koudou, hutchinson, larin ve aboubakar ilk 11'iyle başladı. Karşılaşma öncesinde beşiktaş'ın 44, antalyaspor'un ise 30 puanı bulunuyor. Antalyasporlu savunma oyuncusu veysel sarı, sol kanatta larin'e yaptığı müdahale sonucu ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Hakem bu pozisyonda arka direkte topla buluşan boyd'un elle. Dakikada rebocho'nun sol kanattan ceza sahasına ortasında lens topa kafayı vurdu. Antalya bjk özet dakikaları siyah beyazlı taraftarların araştırdığı konuların başında geliyor. Hafta maçında antalyaspor ile beşiktaş kozlarını paylaşıyor. Beşiktaş, antalyaspor galibiyetiyle bu sezon deplasmanda ilk kez kazandı.

Nhận định kèo Besiktas JK vs FC Antalyaspor 0h00 ngày 22/03
Nhận định kèo Besiktas JK vs FC Antalyaspor 0h00 ngày 22/03 from truoctrandau.com
Dakikada rebocho'nun sol kanattan ceza sahasına ortasında lens topa kafayı vurdu. Beşiktaş, antalyaspor galibiyetiyle bu sezon deplasmanda ilk kez kazandı. Karşılaşma öncesinde beşiktaş'ın 44, antalyaspor'un ise 30 puanı bulunuyor. Antalyaspor'da eto'o yerini serdar'a bıraktı. Beşiktaş ile antalyaspor, süper lig'de yarın 47. Antalyaspor beşiktaş maç özeti kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu ve beşiktaş zorlu antalyaspor deplasmanından 3 puanla ayrıldı. Hakem bu pozisyonda arka direkte topla buluşan boyd'un elle. El kabir, gökhan'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı.

Haftasında antalyaspor ile deplasmanda karşılaşan beşiktaş, ilk yarıda bulduğu iki golle rakibini mağlup etti.

Konuk takımın teknik direktörü şenol güneş, yeni transfer shinji kagawa'yı da kadroya aldı. İşte antalya beşiktaş maçının geniş. Antalyaspor beşiktaş maçı ile spor toto süper lig'de 20. Antalyaspor'da eto'o yerini serdar'a bıraktı. Beşiktaş maç boyunca 59 orta yaparken tam 28 şut denemesinde bulundu. 3' vida'nın ceza sahasına havalandırdığı top savunmadan sekti. Adem ljajic, dorukhan toköz, atiba hutchinson, salih dursun, shinji kagawa, shinji kagawa. Kariyerinde ilk kez beşiktaş'la bir lig maçında sahaya çıkan utku yediği 3 gol ile karşılaşmaya damga vurdu. Antalyaspor sol kanattan serbest vuruş kullanacak. Hakem bu pozisyonda arka direkte topla buluşan boyd'un elle. Haftasında beşiktaş, antalyaspor'a konuk oldu. Yeni sezonda mutlak şampiyonkluk hedefiyle başlayan beşiktaş, antalyaspor deplasmanında inanılmazı başardı. Kırmızı beyazlı ekip ilk yarıda bulduğu 3 golle ligde beşiktaş'ı vodafone park'ta yenen ilk takım oldu.